Főoldal

Cégünkről

A vasvári székhelyű Karintia Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Szolgáltató Kft. 1995. óta aktívan vesz részt Nyugat- és Közép- Európában a szántóföldi növénytermesztés termékeinek bel- és külkereskedelmében.

Tevékenységi körünk 3 alapvető része:

Cégünk 2000. január 1-től az egyik legnagyobb, több mint 40 éves múlttal rendelkező Svájci – Ausztriai kereskedőház, az Agrarcommerz AG – Mauthner Csoport érdekeltségi körébe került, ami a stabil pénzügyi háttér mellett új lendületet adott a vetőmag- és a terménykereskedelmi tevékenységünknek is.

A Karintia Kft. kiváló minőségű őszi és tavaszi vetőmagokat szaporít, dolgoz fel és forgalmaz, melyekkel jelen vagyunk az egész országban közvetlenül, illetve forgalmazóinkon keresztül. Saját fajtáinkon kívül ajánlatunkban szerepelnek a legjobb minőségű Magyarországon elismert repce, őszi és tavaszi árpa, kukorica, napraforgó vetőmagok és zöldítő keverékek.

2015.-óta a növénytermesztők egyik kötelező elemévé vált a ZÖLDÍTÉS. Az országos lefedettségű szaktanácsadói hálózatunk segítségével Önnek is szívesen adunk segítséget eligazodni a jogszabályok rengetegében. A 8 gondosan összeállított zöldítő keverék vetőmagajánlatunkon kívül akár egyedi keveréket is készítünk Önnek.    

Földrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszi, hogy mind vasúton, mind közúton könnyen elérjük külföldi szomszédainkat. Export tevékenységünk fő irányai Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Svájc, Szlovákia, Németország, Azerbajdzsán, Ukrajna és Olaszország.

A Karintia Kft. az egész ország területén vásárol terményeket (étkezési és takarmány búzát, durum búzát, takarmány kukoricát, napraforgót, repcét takarmány árpát, sörárpát stb.) belföldi partnerei (takarmánykeverők, malmok, etanol üzemek) részére is.

A dinamikus fejlődés eredményeként ma már elmondhatjuk, hogy cégünk Vas megye legnagyobb árbevételével rendelkező mezőgazdasági vállalkozása.

Hisszük, hogy a velünk való együttműködés nagyban hozzájárulhat az Önök sikeréhez.

dr. Maria Gohn-Mauthner               Bene Zoltán
ügyvezető                                              cégvezető


 

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Szója fajtakínálatunk 2019 Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló