Főoldal

Finanszírozás kedvező kamatokkal, alacsony árakon!

Számos vállalkozás küzd Magyarországon likviditási gondokkal. Ennek számos oka lehet. Tapasztalataink szerint a gazdák az idei évben elsősorban termőföld vásárlásra fordították a pénzüket, mertíve ki ezzel tartalékaikat.

A Karintia kft. kezdetektől fogva finanszírozza a termelőket növényvédőszer, vetőmag, és műtrágya formájában. Az inputanyagok szállítási szerződés keretében kerülnek átadásra. Ez azt jelenti, hogy a termelő a hosszú fizetési határidővel megvásárolt inputanyagok ellenértékét a határidő lejártával utalással is kiegyenlítheti, de természetesen terményt is értékesíthet a Karintia Kft részére, melynek ellenértéke kérésre beszámításra kerülhet.

Két fontos tényt fontosnak tartunk leszögezni:

  1. A Karintia Kft nem tesz különbséget az inputanyag árkban sem ha finanszírozott, sem pedig ha az azonnal kifizetésre kerül. Nem "büntetjük" tehát a termelőt, csak azért, mert hosszabb fizetési határidőre vásárol nálunk.
  2. A piaci viszonyokhoz rugalmasan igazodva, versenyképes kamatokkal finanszírozunk.

Keressen bennünket, szívesen válaszolunk kérédéseire!

Cégbemutatkozó letöltése Vetőmag fajtakínálatunk 2017. Megrendelőlap letöltése Őszi kalászos fajtakínálat

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló

karrierlehetőségek

Területi képviselő - Bács-Kiskun Megye területére: AZ ÁLLÁS BETOLTESRE KERÜLT A bécsi központú Mauthner cégcsoporthoz tartozó, az idei évben 20 éves, Vas Megye legnagyobb forgalmú agrárvállalata a Karintia kft, a kereskedelmi tevékenységének fejlesztéséhez területi képviselői állásba keres munkatársakat Bács-Kiskun Megye területére