programok

2014. június 12., csütörtök
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ a Balaton Agrár Zrt-nél, Ordacsehiben

feltöltés alatt...

2014. június 24., kedd
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ a Répcevölgye kft-nél, Chernelházadamonyán

A Karintia Kft. szeretettel meghívja Önt a 2014. június 24-én (kedd) 9 órakor kezdődő fajtabemutatóra. Helyszín: Chernelházadamonya, Répcevölgye 2001 kft. vendégház

2014. június 4., szerda
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ Bakon

A rendezvényen többek között a Karintia kft. bőtermő BAROK és PEDRO fajtái, a prémium szegmensben pedig az ADESSO fajtája lesz megtekinthető. A legújabb őszi árpa fajtánk az ALLORA ugyancsak bemutatkozik a látogatóknak. Szeretettel várjuk!

2014. június 16., hétfő
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ a Növény kft-nél, Nagylózson

A rendezvényen többek között a Karintia kft. "10 tonnás búzája"-ként elhíresült BALATON-t, a bőtermő BAROK és PEDRO, a prémium szegmensben további 4 fajtát, 2 őszi árpa fajtát és a POLEGO tritikálét tekinthetik meg a T. látogatók. Szeretettel várjuk!

2014. június 12., csütörtök
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ az Aranykocsi Zrt-nél, Kocson

A rendezvényen többek között a Karintia kft. "10 tonnás búzája"-ként elhíresült BALATON-t, a bőtermő BAROK és PEDRO, a prémium szegmensben további 4 fajtát, 2 őszi árpa fajtát és az AURADUR durum fajtánkat tekinthetik meg a látogatók. Szeretettel várjuk

2014. június 4., szerda
KALÁSZOS SZAKMAI NAP a Karintia kft-nél Vasváron

A szakmai nap keretében szó esik a Karintia kft. bőtermő és prémium fajtáiról, a várható piaci helyzetről, a BASF technológiáiról továbbá az innovatív fermentált szerves trágyákról is. Szeretettel várjuk, megjelenésére feltétlenül számítunk!

2014. május 30., péntek
KALÁSZOS FAJTABEMUTATÓ a Kányai Mezőgazdasági Zrt-nél

A fajtabemutató keretében többek között a Karintia kft. "10 tonnás búza"-ként elhíresült BALATON, a bőtermő BAROK és PEDRO , a prémium szegmensben pedig a FRIDOLIN fajtáinkat tekinthetik meg a látogatók. Szeretettel várjuk!

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.
Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló