Főoldal

Tanúsítványaink

A Karintia Kft. a termények élelmiszerbiztonsági és fenntarhatósági szempontjait folyamatosan szemelőtt tartja a terménykereskedelemi, tárolási, szárítási folyamataiban egyaránt.

A fenntarthatósági szabvány által forgalmazott terményeket szavatolja az ISCC EU tanúsítványunk.

Az élelmiszerbiztonságot a sikeresen auditált GMP+B3 szabványunk biztosítja.

Az elmult években a Karintia kft. a Magyarországi szójapiac meghatározó szereplőjévé vált. A kiváló genetikájú, speciális oltóanyaggal és növekedésserkentő anyaggal bevont vetőmagjainknak megteremtjük a piacot is. Ennek érdekében elsőként léptünk be az Ausztriai Duna Szója Szövetség tagjai közé. Tanusított Duna Szója Kereskedőként a szójababot igyekezünk minden évben felárral megvásárolni. 

A Karintia Kft élelmiszerbiztonsági és fenntarthatósági politikája:

Számunkra mindig fontos tényező volt, hogy azok a termények amelyekkel kereskedünk kifogástalan minőséggel rendelkezzenek. Az általunk alkalmazott szabványok a következő területeken garantáják a minőséget a fogyasztók számára:

Meggyőződésünk szerint a szabványok amelyek szabályozzák az élelmiszerbiztonságot egészségünk szempontjából kiemelkedő jelentőséggel bírnak. A Karintia kft nem csupán bevezeti ezeket a rendszereket, de kellő komolysággal is kezeli azokat.Ebben van segítségünkre a rendszereinket bevezető minőségügyi tanácsadó cég, a Max Savaria kft.

Számunkra legalább annyira fontos a fogyasztók védelme és egészsége, mint a vevőink maximális elégedettsége. Folyamatos fejlesztéseink, élelmiszerbiztonsági céljaink a jövőben is tükrözni fogják elkötelezettségünket a biztonságos terménypiac fenntarthatóságában.

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Szója fajtakínálatunk 2019 Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló

karrierlehetőségek

Területi képviselő - ZALA Megye területére A Mauthner cégcsoporthoz tartozó, országos lefedettséggel rendelkező, Vas Megye legnagyobb forgalmú agrárvállalata a KARINTIA kft, kereskedelmi tevékenységének fejlesztéséhez területi képviselői állásba keres munkatársakat ZALA MEGYE területére