Terménykereskedelem

A vasvári székhelyű Karintia Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Szolgáltató Kft. 1995. óta aktívan vesz részt Nyugat- és Közép- Európában a szántóföldi növénytermesztés termékeinek bel- és külkereskedelmében.

Földrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszi, hogy mind vasúton, mind közúton könnyen elérjük a belföldi piaci szereplők mellett külföldi partnereinket is. Export tevékenységünk fő iránya Olaszország, Ausztria, Szlovénia, Németország, és Lengyelország,

A Karintia Kft. az egész ország területén vásárol terményeket (étkezési és takarmány búzát, takarmány kukoricát, szójababot, napraforgót, repcét, takarmány árpát, zabot, triticalet, rozst, stb.) belföldi (takarmánykeverők, malmok, etanol üzemek), és külföldi partnerei számára egyaránt.

Stabil pénzügyi hátterünknek, felkészült kollégáinknak, és az évek folyamán kiépített logisztikai rendszerünknek köszönhetően rugalmasan és gyorsan gondoskodunk a megvásárolt termények elszállításáról, és kifizetéséről.

Az egyes üzletágak közötti szoros együttműködés eredményeként lehetővé válik az általunk finanszírozott termelésből származó termények kedvező áron történő felvásárlása. Mindemellett a Karintia Kft.-nél vásárolt modern genetikájú probstdorfi nemesítésű, kizárólagos hazai forgalmazással rendelkező prémium vetőmag fajták vásárlása esetén, a megtermelt terményt évről évre igyekezünk versenyképes áron megvásárolni.

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló