Főoldal

Terménykereskedelem

A vasvári székhelyű Karintia Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Szolgáltató Kft. 1995. óta aktívan vesz részt Nyugat- és Közép- Európában a szántóföldi növénytermesztés termékeinek bel- és külkereskedelmében.

Földrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszi, hogy mind vasúton, mind közúton könnyen elérjük a belföldi piaci szereplők mellett külföldi partnereinket is. Export tevékenységünk fő iránya Olaszország, Ausztria, Szlovénia, Németország, és Lengyelország,

A Karintia Kft. az egész ország területén vásárol terményeket (étkezési és takarmány búzát, takarmány kukoricát, napraforgót, repcét, takarmány árpát, zabot, triticalet, rozst, stb.) belföldi (takarmánykeverők, malmok, etanol üzemek), és külföldi partnerei számára egyaránt.

Stabil pénzügyi hátterünknek, felkészült kollégáinknak, és az évek folyamán kiépített logisztikai rendszerünknek köszönhetően rugalmasan és gyorsan gondoskodunk a megvásárolt termények elszállításáról, és kifizetéséről.

Az egyes üzletágak közötti szoros együttműködés eredményeként lehetővé válik az általunk finanszírozott termelésből származó termények kedvező áron történő felvásárlása. Mindemellett a Karintia Kft.-nél vásárolt modern genetikájú probstdorfi nemesítésű saját prémium vetőmag fajták vásárlása esetén, a megtermelt terményt évről évre igyekezünk felárral felvásárolni.

Cégbemutatkozó letöltése Vetőmag fajtakínálatunk 2017. Megrendelőlap letöltése Őszi kalászos fajtakínálat

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló

karrierlehetőségek

Területi képviselő - Bács-Kiskun Megye területére: AZ ÁLLÁS BETOLTESRE KERÜLT A bécsi központú Mauthner cégcsoporthoz tartozó, az idei évben 20 éves, Vas Megye legnagyobb forgalmú agrárvállalata a Karintia kft, a kereskedelmi tevékenységének fejlesztéséhez területi képviselői állásba keres munkatársakat Bács-Kiskun Megye területére