vetőmag fajtakínálatunk 2023.

Őszi Kalászosok
Őszi Kalászosok
ÁRPA I BÚZA I DURUMBÚZA I TRITIKÁLÉ
Tavaszi Kalászosok
Tavaszi Kalászosok
ÁRPA I BÚZA I DURUMBÚZA I ZAB
Szója
Szója
Cégcsoportunk szójanemesítési programjának SIKEREI
Őszi Káposztarepce
Őszi Káposztarepce
FAJTA ÉS HIBRID


PANNON RÉGIÓRA NEMESÍTETT VETŐMAGOK

Több mint 60 éve, Európában a minőség elkötelezet híveként ismert és elismert Probstdorfer Saatzucht testvérvállalatunk és egyéb, a cégcsoportunk érdekeltégi köréhez tartozó vállalatok révén számos kiváló, jellemzően korai érésű Pannon régióra nemesített KALÁSZOS GABONA és SZÓJA fajtákra kapjuk meg a mai napig is a kizárólagos forgalmazás lehetőségét.

SZENVEDÉLYÜNK A SZÓJA...

Cégcsoportunk SZÓJANEMESÍTÉSI PROGRAMJÁNAK sikerét RANGOS DÍJAK igazolják. A Pannon régióra nemesített, magas minőségben előállított szója vetőmagjaink értékesítése mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű kiszolgálásra. A szója termesztéséhez szükséges inputanyagok biztosítása mellett a szójabab ÉRTÉKESÍTÉSÉBEN IS SEGÍTJÜK ÖNT.

Nemesítőink időben felismerve a piaci igényeket a termésstabilitást helyezik a középpontba. A fő célt kitűzve nemesítésünk 2 fő irányban halad:

PRÉMIUM minőségű őszi búza fajták, melyek az olaszországi és az ausztriai malmok által támasztott minőségi paramétereknek is megfelelve, magas termésátlaggal párosulnak: CHRISTOPH (Új)MIDAS és ADESSO.

BŐTERMŐ őszi búza fajták, ahol a nemesítők legfőbb célja a kiemelkedő termésátlag volt. Legismertebb közüllük a 10 tonnás fajtaként elhíresült, többszörös NAK termésverseny dobogós BALATON. Az idei évtől kerülnek Magyarországon köztermesztésbe az Ausztriában már bizonyított MAURIZIOBAROK és GAUDIO fajtáink.

SÖRÁRPA PROGRAMUNK keretében a bő termést adó, malátázók álltal keresett, kettős hasznosítású, azaz takarmányként is bő termést adó PIROSKA (Új) őszi sörárpa fajtánkra szívesen adunk Önnek is vételi ajánlatot.

A fent felsorolt fajtákon kívül kiváló Szója, Repce, Durum búza, Árpa és Tritikálé, fajtákkal állunk szíves rendelkezésére.

A  Kalászos vetőmagjaink előállítása a felújított Vasvári vetőmagüzemünkben történik. A vetőmagüzemünk 2013. évi felújítását követően, továbbá a 2018. és 2019. évi 2000 m2  vetőmag raktárkapacitásbővítés következményeképp a feldolgozási minőség további emelkedése mellett a vasvári gyártó kapacitásunk megkétszereződött.

A szükséges PLUSZ...

A növénynek a kezdeti fejlődése során egy olyan könnyen felvehető tápanyagforrásra van szüksége, mely a kialakuló gyökér közvetlen közelében, biztosítja a makro- és mikroelemeket, továbbá csökkenti a csíranövény kezdeti fejlődési kockázatait. Erre az igényre a válasz az őszi búza fajtánk esetében alkalmazott 2 komponensű PLUSZ kezelés. Lényege, hogy a mag felületére a csávázószeren kívül egy magtrágya bevonat is felkerül, fokozva ezzel a növények számára a kiváló gyökeresedést és növelve a csírázás időszakában a kedvezőtlen környezeti feltételekkel szembeni ellenállást. A PLUSZ technológiánkról részletesen ITT OLVASHAT.

A fajtáinkkal számos szántóföldi bemutatón találkozhatnak.

A fajtákról további részleteket a honlapunkon olvashatnak.

Kérdése van? Hívja szaktanácsadóinkat, szívesen felkeressük Önt személyesen az ország bármely pontján.

Vetőmag fajtakínálat Szója fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.
Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló