Főoldal

Sinara (többkomponensű technológiával) Szója

Sinara A nagy testvér

Fajtaleírás:

A Sinara egy szintén új genetikát képviselő, habitusában és megjelenésében a Sigalia-hoz hasonló, nála 3-5 nappal hosszabb tenyészidejű fajta. A Sinarára rendkívül erős kezdeti fejlődés és a kiváló gyomelnyomó képesség a jellemző. A Sigalia-hoz hasonlóan kevésbé elágazóan, pár száron hozza a termést, jól sűríthető. A sötét színű köldök ellenére az élelmiszeriparban is kedvelt. Az ország egész területén biztonsággal termeszthető. Jól illeszthető a vetésforgóba az őszi vetésű gabona előveteményeként. Új, TÖBBkomponensű, készre oltott technológiával forgalmazzuk.

Betegség ellenállóság:

Nagyon jó az ellenálló képessége a vírus, a baktérium és a gombabetegségekkel szemben.

Kinek ajánljuk?

Olyan termelők figyelmébe ajánljuk, akik a korai betakaríthatóságot tartják fontosnak, ugyanakkor a terméspotenciált tekintve nem hajlandóak kompromisszumot kötni.

Kísérleti eredmények

/Users/Freeze/Work/karintia.hu/application/modules/default/views/scripts/seeds/details.phtml /Users/Freeze/Work/karintia.hu/application/modules/default/views/scripts/seeds/details.phtml /Users/Freeze/Work/karintia.hu/application/modules/default/views/scripts/seeds/details.phtml /Users/Freeze/Work/karintia.hu/application/modules/default/views/scripts/seeds/details.phtml /Users/Freeze/Work/karintia.hu/application/modules/default/views/scripts/seeds/details.phtml

Vetőmag szükséglet (kg/ha)
450 500 550 600 650
Javasolt agrotechnika
Extenzív Közepes Intenzív
Növény magasság (cm)
60 70 80 90 100
Alsó hüvely magasság
14 15 16 17 18
Termőképesség (t/ha)
1 2 3 4 5
Nemesítő:
RAGT, Franciaország
RAGT, Franciaország

Agronómiai jellemzők:

Éréscsoport: korai (0)
Vetőmag szükséglet:
500 – 600.000 csíra/ha
Optimális vetésidő:
április 15-től május 1-ig

termelői vélemény

Biztonsággal, jól terem, meglepően gyors kezdeti fejlődésű, ezáltal gyomelnyomó képessége is remek. Magas alsó hüvelymagassága miatt könnyen betakarítható.

Györke Győző
Bajánsenye

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Szója fajtakínálatunk 2019 Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.


videógaléria

További videók megtekintése

programajánló

karrierlehetőségek

Területi képviselő - ZALA Megye területére A Mauthner cégcsoporthoz tartozó, országos lefedettséggel rendelkező, Vas Megye legnagyobb forgalmú agrárvállalata a KARINTIA kft, kereskedelmi tevékenységének fejlesztéséhez területi képviselői állásba keres munkatársakat ZALA MEGYE területére