Tevékenységeink

Finanszírozás

Számos vállalkozás küzd Magyarországon likviditási gondokkal. Ennek a megemelkedett inputanyag árak és a gépberuházások mellett az elmúlt években történt termőföld vásárlások is köztrejátszottak.

A Karintia kft. igény esetén, előzetes bevizsgálást követően finanszírozza a termelőket inputanyagok, azaz növényvédőszer, vetőmag, és műtrágya halaszott fizetésének formájában. Az inputanyagok szállítási szerződés keretében kerülnek átadásra. Ez azt jelenti, hogy a termelő a hosszú fizetési határidővel megvásárolt inputanyagok ellenértékét a határidő lejártával utalással is kiegyenlítheti, de természetesen terményt is értékesíthet a Karintia Kft részére, melynek ellenértéke kérésre beszámításra kerülhet.

Két fontos tényt fontosnak tartunk leszögezni:

  1. A Karintia Kft nem tesz különbséget az inputanyag árkban, sem ha finanszírozott, sem pedig ha az azonnal kifizetéssel kerül megvásárlásra. Nem "büntetjük" tehát a termelőt, csak azért, mert hosszabb fizetési határidőre szeretne vásárolni.
  2. A piaci viszonyokhoz rugalmasan igazodva, versenyképes kamatokkal finanszírozunk.
  3. Nálunk nincs rejtett költség. A finanszírozás összege az első pillanattól ismert a gazda számára.

Keresse területi képviselőinket, szívesen válaszolunk kérédéseire!

Tevékenységeink

Műtrágya és szerves trágya kereskedelem
Növényvédőszer kereskedelem és szaktanácsadás
Finanszírozás kedvező kamatokkal, alacsony árakon!
Környezetkímélő technológiák és szakértői tanácsadás segítségével biztosítjuk a BIO gazdálkodás legmagasabb színvonalát.