Vetőmag

Őszi búza

ahol a BŐ termés és a MAGAS minőség találkozik
Őszi búza (magtrágyával)
Kiemelkedő termőképesség, B1-A2 minőséggel. 2020-óta a NEBIH, standard fajtának választotta.
A "SZÁLKÁS" Balaton
Őszi búza (magtrágyával)
A LEGKEDVELTEBB igazán bőtermő őszi búzánk, malmi (B1-A2) beltartalmi tudással.
a bőtermő PRÉMIUM
Őszi búza (magtrágyával)
A Prémium kategória képviselője, amely kiemelkedő termésmennyiséggel hálája meg az intenzív termesztéstechnológiát. Magas növésű, kiváló télállósággal rendelkező fajta. Stabil esésszám és magas hektolitersúly jellemzi. Kimagasló malomipari értékei (fehérje, sikér) miatt sütőipari felhasználásra kifejezetten keresett búza.
3 x NAK VVM termésgyőztes
Őszi búza (magtrágyával)
Többszörös NAK VVM termésgyőztes, száraz, Pannon régióra nemesített fajta, ÓRIÁSI terméspotenciállal.
A termőképesség új mércéje
Őszi búza (magtrágyával)
Akár 10t/ha feletti termésátlaggal, alacsony magassággal, kiemelkedő szárszilárdsággal...
Olasz malmok kedvence
Őszi búza (magtrágyával)
... ha a minőség az első számú szempont
ÚJ
Őszi búza (magtrágyával)
A legújabb nemesítésű, prémium minőséget adó, Pannon régióra nemesített fajta magas sütőipari értékszámmal, magas beltartalmakkal, korai kalászhányással és korai éréssel rendelkezik.
BŐTERMŐ és prémium
Őszi búza (magtrágyával)
A Probstdorfi nemesítőházunk egyik legújabb genetikája. A Maurizio a bőtermő kategóriában a magas beltartalmi paramétereivel hívja fel magára a figyelmet. A gombabetegségekre nem fogékony. Legalább közepes, de inkább az intenzív technológiát igényli, amelyet általában A2-es lisztminőséggel hálál meg. Magas hektoliter súly, jó állóképesség és közepese szármagasság jellemzi.
Az új generációs prémium
Őszi búza (magtrágyával)
BIO körülémyek közé is ajánlott fajtánk stabil termőképességgel, magas HL súllyal
Őszi búza (magtrágyával)
A rendkívül korai érésű extra prémium ARNOLD búza különösen alkalmas mind a bio-, mind a hagyományos gazdálkodók számára, akik a legjobb búzaminőséget igénylik. A kiváló télállóság és a korai stádiumban lévő gyors fejlődés garantálja az összes többi fajtához képest mért fejlődési előnyt, még a csapadékszegény években is. Az ARNOLD kiváló fehérjetartalma, fehérjeminősége és hektolitertömege mind-mind csúcsminősítést (APS 9) kapott. Az ARNOLD minden búzatermő területre alkalmas, különösen a korai betakarítású Pannon régióban.
Őszi búza (magtrágyával)
A GREGOR fajta az állami fajtavizsgálatokon Magyarországon, Ausztriában és Szlovákiában magas és stabil terméssel nyűgözött le mindenkit. Ugyanezen növénymagasságon a GAUDIO fajtához képest a GREGOR valamivel később érik, valamint megdőlésre nem hajlamos. A GREGOR olyan minőségi paraméterek tekintetében is, mint a fehérjetartalom és az ömlesztett tömeg, nagyon hasonlít a GAUDIO fajtához, és a jövőben az A sütőipari minőségű búza alternatíváját fogja képviselni.
Az új bőtermő
Őszi búza (magtrágyával)
A Probstdorfi nemesítőházunk egyik legújabb genetikája. A Zampano a bőtermő közérésű fajta, mely a kisparcellás kísérleteben az éréscsoportjában mind a 2021 és 2022 évben első helyen végzett a mennyiséget tekintve. A gombabetegségekre nem fogékony. Legalább közepes, de inkább az intenzív technológiát igényli, jó állóképesség és közepes szármagasság jellemzi.