videógaléria

Agrárávilág interjú

A FARMER EXPÓN jártunk...

Gaudio BŐTERMŐ őszi búza

A nagybetűs BŐTERMŐ. A kiemelkedő, stabil bőtermésének köszönhetően "Szálkás Balaton"-ként becézett fajtánk az egyik legnagyobb mennyiségben értékesített őszi búzafajtánk.

Maurizio BŐTERMŐ őszi búza

A magas termés és a prémium minőség már nem álom. Az új, Pannon régióra nemesített Karintiás fajta évről évre egyre több gazda megelégedettségére bizonyítja kiemelkedő tudását.

SZÓJA

az egyik legtámogatottabb növény

Kalászos Nap Rábahídvégen

Óriási látogatottsága volt a kalászos szakmai napunknak Rábahídvégen.

Karintia Kalászos Szakmai Nap Rábahídvégen

A Szakmai Nap keretein belül számos témáról szó esett, többek között a kalászos fajtákról, pénzügyi támogatásokról, új szabályozásokról, melyek a gazdálkodók mindennapjait érintik.

Szójakonferencia a vetésterület növeléséért

2019.02.28.-án került megrendezésre Budapesten a Karintia - Top Agrar szója szakmai konferencia. A rendezvény témái voltak többek között az új termesztéstechnológiák, terménypiaci irányok és a nemesítés válasza a klímaváltozásra. A közösségi média segítségével élőben is közvetített előadásokat interaktív kerekasztal beszélgetés követte, melynek résztvevői a magyarországi szójapiac meghatározó szereplői. A rendezvényről az Új Mezőgazdasági Magazin is beszámolt.

Amit a sikeres szójatermesztéshez tudni kell - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

Hogyan termesszünk sikeresen szóját? - Erre keresték a választ szakértők az Agrofórum kerekasztal beszélgetésén, aminek a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow fórumszínpadja adott otthont. A január 23-i tanácskozás egyik legfőbb üzenete az volt, hogy bár megéri szóját termeszteni, a technológiára a más kultúrákban megszokottnál is jobban oda kell figyelni.

Komoly sikert könyvelhetettünk el a 2019-es AGROmashEXPOn

A rendezvény termékversenyén ugyanis két díjat is nyertünk. Logisztika kategóriában a pannon régióra nemesített szójafajtánk, az Angelica érdemelt ki a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat. A FARMDOK nevű forradalmian új szoftverünk külön díjas lett az Agromashon. A FARMDOK szoftverünknek a német Agritechnika és az ausztriai Futurezone után rövid ídőn belül ez már a 3. elismerése.

Axioma őszi sörárpa

Axioma nevű fajtánkról röviden.

Alora őszi hatsoros árpa

Őszi hatsoros árpa fajtánk rövid ismertetése a videóban.

Marchegg - Fajtabemutató

Az Új Mezőgazdasági Magazin tudósítása a nemzetközi fajtabemutatónkról.

NEMZETKÖZI Fajtabemutató

20 faj, 100 fajta, 300 parcella, 2500 vendég

Meghívó - NAGY fajtabemutató

20 faj, 100 fajta, 300 parcella, pódiumbeszélgetések, drónbemutató, gépbemutató. Várjuk Önt is 2018.06.12.-én, a NAGY fajtabemutatón a Magyar határ közeli Marcheggen. További részletek: itt a honlapunkon a "programok" alatt.

stabilan jövedelmező Szójafajták

rendezvényünkön forgatott az UMM

Szója 2018

Hogy változnak a zöldítés szabályai? Az MTV a Karintia Szója Roadshow rendezvényén forgatott

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.

programajánló