Főoldal

videógaléria

Karintia Kalászos Szakmai Nap Rábahídvégen

A Szakmai Nap keretein belül számos témáról szó esett, többek között a kalászos fajtákról, pénzügyi támogatásokról, új szabályozásokról, melyek a gazdálkodók mindennapjait érintik.

Szójakonferencia a vetésterület növeléséért

2019.02.28.-án került megrendezésre Budapesten a Karintia - Top Agrar szója szakmai konferencia. A rendezvény témái voltak többek között az új termesztéstechnológiák, terménypiaci irányok és a nemesítés válasza a klímaváltozásra. A közösségi média segítségével élőben is közvetített előadásokat interaktív kerekasztal beszélgetés követte, melynek résztvevői a magyarországi szójapiac meghatározó szereplői. A rendezvényről az Új Mezőgazdasági Magazin is beszámolt.

Amit a sikeres szójatermesztéshez tudni kell - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

Hogyan termesszünk sikeresen szóját? - Erre keresték a választ szakértők az Agrofórum kerekasztal beszélgetésén, aminek a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow fórumszínpadja adott otthont. A január 23-i tanácskozás egyik legfőbb üzenete az volt, hogy bár megéri szóját termeszteni, a technológiára a más kultúrákban megszokottnál is jobban oda kell figyelni.

Komoly sikert könyvelhetettünk el a 2019-es AGROmashEXPOn

A rendezvény termékversenyén ugyanis két díjat is nyertünk. Logisztika kategóriában a pannon régióra nemesített szójafajtánk, az Angelica érdemelt ki a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat. A FARMDOK nevű forradalmian új szoftverünk külön díjas lett az Agromashon. A FARMDOK szoftverünknek a német Agritechnika és az ausztriai Futurezone után rövid ídőn belül ez már a 3. elismerése.

Axioma őszi sörárpa

Axioma nevű fajtánkról röviden.

Alora őszi hatsoros árpa

Őszi hatsoros árpa fajtánk rövid ismertetése a videóban.

Marchegg - Fajtabemutató

Az Új Mezőgazdasági Magazin tudósítása a nemzetközi fajtabemutatónkról.

NEMZETKÖZI Fajtabemutató

20 faj, 100 fajta, 300 parcella, 2500 vendég

Meghívó - NAGY fajtabemutató

20 faj, 100 fajta, 300 parcella, pódiumbeszélgetések, drónbemutató, gépbemutató. Várjuk Önt is 2018.06.12.-én, a NAGY fajtabemutatón a Magyar határ közeli Marcheggen. További részletek: itt a honlapunkon a "programok" alatt.

stabilan jövedelmező Szójafajták

rendezvényünkön forgatott az UMM

Szója 2018

Hogy változnak a zöldítés szabályai? Az MTV a Karintia Szója Roadshow rendezvényén forgatott

Karintia Kalászos Roadshow az Alföldön

2018.-tól változnak a zöldítési szabályok. Keressen bennünket, szívesen segítünk Önnek is eligazodni az új szabályozásban

Szója fajtakínálatunk

Próbálja ki, megéri!

Piacot teremtünk...

Bene Zoltán cégvezető véleménye a hazai kalászos vetőmag trendekről.

Jól éreztük magunkat :)

Közép-Európa egyik legmodernebb üzemében jártunk.

Probstdorfer Saatzucht

Az ugyancsak a Mauthner csoporthoz tartozó Probstdorfer Saatzucht nemesítőház és vetőmag üzem minden fontos szántóföldi növénykultúrából magas minőségű vetőmagot állít elő, szoros együttműködésben a Karintia Kft.-vel.

Bőtermő vagy Prémium?

miért a Karintia bőtermő és prémium fajtáiból válasszak?

Bőtermő és Prémium kalászosok az ALFÖLDÖN

A Karintia kft az ország több mint 30 különböző pontján állított be őszi kalászos kísérletet. Köszönhetően az országos lefedettségű területi képviselői hálózatunknak, a termelőket már személyesen is el tudjuk érni a prémium, Pannon régióra nemesített genetikáinkkal.

Bőtermő kalászosok SZARVASON

Lestyán-Goda Pál gazdaságában jártunk.

MEGHÍVÓ - Kalászos Roadshow

Bőtermő és Prémium fajták, növényvédelem, tápanyag utánpótlás, baktériumtrágyák és egy SZUPER Nógrádi előadás :) REGISZTRÁLJON MOST!

Vendégünk Dr Gyuricza Csaba

szívügyünk a szója

Karintia Kft.

A vasvári székhelyű Karintia Kft. vetőmag előlállítással és forgalmazással, terménykereskedelemmel, továbbá növényvédőszer- és tápanyag utánpótlási termékek kereskedelmével foglalkozik.

Vetőmag fajtakínálat Cégbemutatkozó letöltése Szója fajtakínálatunk 2019 Megrendelőlap letöltése

hírlevél feliratkozás

Amennyiben nem kíván hír-
levelet kapni, iratkozzon le.

programajánló