Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Vasvár Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete a Karintia Kft.-t "A Városfejlesztésért" díjjal tüntette ki

A Karintia Kft. évről évre aktívan szerepet vállal a város társadalmi életében. Rendszeresen támogatást nyújtunk sport, kultúrális, és egyéb rendezvények lebonyolításához, támogatunk  helyi alapítványokat és oktatási intézményeket.

A lakosság számára egy vállalat sikere nem feltétlenül az üzleti eredményein mérhető illetve, hogy milyen ütemben terjeszkedik, hanem azzal is, hogy miként szolgálja a közösséget.

Azok a cégek fektetnek nagy hangsúlyt és energiát ilyen kötelezettségekre, melyek figyelembe veszik a társadalom érdekeit, tekintettel vannak a tevékenységük által kifejtett társadalmi, környezeti, művészeti, sport stb. hatásra, így ennek megfelelően alakítják működésüket.

Sokan úgy vélik, hogy a cégek részéről ez az egész nem más, mint figyelemfelkeltés, reklám, azonban egy egyszerű megjelenés mellett mégis többet ad, mivel értéket teremt, formálja a gondolkodásmódot mind a közösségben, mind saját munkatársaink körében.

Társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként Vasvár Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete  2010.-ben a Karintia Kft.-t  "A Városfejlesztésért" díjjal tüntette ki, amire nagyon büszkék vagyunk.

További aktuális hírek

Már nemcsak a malmi, hanem a takarmánybúzáknál is versenyelőnyt jelent a minőségi beltartalom.
jelentős támogatást kaphattak a szójatermesztők
A fejlődés nem áll meg, ismét állami elismerésben részesültek fajtáink.
A minőségi gabonatermesztés kulcskérdései lesznek a webinárium fókuszában. Jelentkezzen az online konferenciára!
Az őszi búza 2024-es piaci helyzete, vetési és aratási ideje, és a őszi búza vetőmag szükséglete. Az olasz és osztrák piac jelentős felárat hajlandó f...
A Seed World, dr Franziska Löschenbergert 2023-ban a "leg"-ek közé választotta...
A szója növény és a szójabab termesztése körül számos tévhit kering Magyarországon, ezért ebben az írásban felsorakoztatjuk azokat a tényeket, amelyek...