Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Vasvár Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete a Karintia Kft.-t "A Városfejlesztésért" díjjal tüntette ki

A Karintia Kft. évről évre aktívan szerepet vállal a város társadalmi életében. Rendszeresen támogatást nyújtunk sport, kultúrális, és egyéb rendezvények lebonyolításához, támogatunk  helyi alapítványokat és oktatási intézményeket.

A lakosság számára egy vállalat sikere nem feltétlenül az üzleti eredményein mérhető illetve, hogy milyen ütemben terjeszkedik, hanem azzal is, hogy miként szolgálja a közösséget.

Azok a cégek fektetnek nagy hangsúlyt és energiát ilyen kötelezettségekre, melyek figyelembe veszik a társadalom érdekeit, tekintettel vannak a tevékenységük által kifejtett társadalmi, környezeti, művészeti, sport stb. hatásra, így ennek megfelelően alakítják működésüket.

Sokan úgy vélik, hogy a cégek részéről ez az egész nem más, mint figyelemfelkeltés, reklám, azonban egy egyszerű megjelenés mellett mégis többet ad, mivel értéket teremt, formálja a gondolkodásmódot mind a közösségben, mind saját munkatársaink körében.

Társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként Vasvár Város Önkormányzatának Képviselő-Testülete  2010.-ben a Karintia Kft.-t  "A Városfejlesztésért" díjjal tüntette ki, amire nagyon büszkék vagyunk.

További aktuális hírek

Eseménydús múlt mögöttünk, sűrű köd előttünk. A kiút szerintünk a szója.
A tavaszi árpák között számos fajta található, melyek takarmányként vagy értékes sörárpa alapanyagként egyaránt szolgálhatnak. A megfelelő tavaszi árp...
Kényelmes tétlenség, vagy a jövő növénye? 1 óra kizárólag a szójáról.
A kényelmes tétlenségnek vége! Nyomós érvek a szója mellett 4 percben ​ (+videó)
Az Erste Bank Őszi Agrár Találkozóján komoly érveket hallhattunk. A lépés kényszer mindenkit ki kell, hogy mozítson a komfortzónájából!
Nyitottnak kell lenni és tettrekésznek valami újra, valami jobbra...Ismerkedjen meg velünk a szója termesztésében rejlő lehetőségekkel és kihívásokkal...
Nem lehet eleget termelni ebből a növényből Európában és Magyarországon