Aktuális híreink

Az új lehetőség keresése elengedhetetlen.

Nyitottnak kell lenni és tettrekésznek valami újra, valami jobbra...Ismerkedjen meg velünk a szója termesztésében rejlő lehetőségekkel és kihívásokkal. Keressen bennünket Siófokon is, MI SEGÍTÜNK!

Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárszakmai rendezvények sorában. A Karintia az idei évben is aktívan részt vesz a jövő formálásában. 

"Kétségek közt, ingoványos talajon: jövőnk a szója, mutatjuk az irányt" című előadásunkat az Agrárszektor Siófoki rendezvényén November 29.-én 13:30-tól hallgathatják meg. 

 A klímaváltozás vetőmagpiaci hatásairól pedig 16:05-től a többek között klímatanácsadónkkal Németh Lajossal boncolgatjuk a lehetséges kimeneteleket a vetőmag szekcióban.

Beszélgessünk a jövő növényéről siófokon! 

 

További aktuális hírek

A szójabab termesztése évezredek óta fontos szerepet tölt be az emberi táplálkozásban és a mezőgazdaságban. Ez a sokoldalú növény nem csupán gazdag fe...
Eseménydús múlt mögöttünk, sűrű köd előttünk. A kiút szerintünk a szója.
A tavaszi árpák között számos fajta található, melyek takarmányként vagy értékes sörárpa alapanyagként egyaránt szolgálhatnak. A megfelelő tavaszi árp...
Kényelmes tétlenség, vagy a jövő növénye? 1 óra kizárólag a szójáról.
A kényelmes tétlenségnek vége! Nyomós érvek a szója mellett 4 percben ​ (+videó)
Az Erste Bank Őszi Agrár Találkozóján komoly érveket hallhattunk. A lépés kényszer mindenkit ki kell, hogy mozítson a komfortzónájából!