Aktuális híreink

Az új lehetőség keresése elengedhetetlen.

Nyitottnak kell lenni és tettrekésznek valami újra, valami jobbra...Ismerkedjen meg velünk a szója termesztésében rejlő lehetőségekkel és kihívásokkal. Keressen bennünket Siófokon is, MI SEGÍTÜNK!

Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárszakmai rendezvények sorában. A Karintia az idei évben is aktívan részt vesz a jövő formálásában. 

"Kétségek közt, ingoványos talajon: jövőnk a szója, mutatjuk az irányt" című előadásunkat az Agrárszektor Siófoki rendezvényén November 29.-én 13:30-tól hallgathatják meg. 

 A klímaváltozás vetőmagpiaci hatásairól pedig 16:05-től a többek között klímatanácsadónkkal Németh Lajossal boncolgatjuk a lehetséges kimeneteleket a vetőmag szekcióban.

Beszélgessünk a jövő növényéről siófokon! 

 

További aktuális hírek

Nem lehet eleget termelni ebből a növényből Európában és Magyarországon
SZÓJA ÉRVEK a termelő, a feldolgozó és az integrátor szemüvegén keresztül...
A Karintia kezdeményezésére létrejött Agroinform Webináriumon tényekkel/számokkal támasztottuk alá a szója termesztése mellett szóló érveinket.
Komoly nehézségekbe ütközik a termények értékesítése. Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen: ez már nem HOPPÁ, ez már JUJ!
Az utóbbi időszakban tapasztalható bizonytalan környezet miatt egyre több gazda gondolkodik el a szója termesztésén.
"Járt utat a járatlanért ne hagyd el". A járt út járható még egyáltalán?
Vendégeink: Nógrádi György és Papp Gergely
Kedves szója iránt érdeklődő gazdálkodó!

Tartson Ön is velünk, fedezze fel a Karintiával a jövő növényét!

A Pannon Régióra nemesített díjnyertes szója genetikáinkkal, magas minőségben előállított vetőmagjainkkal és teljeskörű szolgáltatásunkkal reméljük Önt is mihamarabb az elégedett gazdálkodók körében köszönthetjük.