Aktuális híreink

Értékesíthetőség, gazdaságosság, megbízhatóság.

"Járt utat a járatlanért ne hagyd el". A járt út járható még egyáltalán?

"Járt utat a járatlanért ne hagyd el" Kérdés: a járt út- az ezidáig jól kitaposott ösvény- járható-e még egyáltalán? Ha igen, milyen áldozatok árán? Mindenkinek megjelent a kérdőjel fejében: hogyan tovább?

Minket is meglepett a regisztrált részvevők nagy száma a Karintia Szója Szakmai Napok című rendezvénysorozat utolsó, Rábahídvégen megtartott szakmai napján. Bár nem igazán lehet ezen csodálkozni, hiszen az elmúlt és az idei év szélsőséges időjárása, illetve a háború miatt kialakult bizonytalan értékesítési lehetőségek miatt sok gazdálkodó nyitna olyan növények felé, amelyek jobban ellenállnak az időjárási körülményeknek és kiszámíthatóbb a piacuk is.

jÖVŐNK A SZÓJA! TARTS VELÜNK, MUTATJUK AZ IRÁNYT!

 

További aktuális hírek

Nyitottnak kell lenni és tettrekésznek valami újra, valami jobbra...Ismerkedjen meg velünk a szója termesztésében rejlő lehetőségekkel és kihívásokkal...
Nem lehet eleget termelni ebből a növényből Európában és Magyarországon
SZÓJA ÉRVEK a termelő, a feldolgozó és az integrátor szemüvegén keresztül...
A Karintia kezdeményezésére létrejött Agroinform Webináriumon tényekkel/számokkal támasztottuk alá a szója termesztése mellett szóló érveinket.
Komoly nehézségekbe ütközik a termények értékesítése. Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen: ez már nem HOPPÁ, ez már JUJ!
Az utóbbi időszakban tapasztalható bizonytalan környezet miatt egyre több gazda gondolkodik el a szója termesztésén.
Vendégeink: Nógrádi György és Papp Gergely
Kedves szója iránt érdeklődő gazdálkodó!

Tartson Ön is velünk, fedezze fel a Karintiával a jövő növényét!

A Pannon Régióra nemesített díjnyertes szója genetikáinkkal, magas minőségben előállított vetőmagjainkkal és teljeskörű szolgáltatásunkkal reméljük Önt is mihamarabb az elégedett gazdálkodók körében köszönthetjük.