Aktuális híreink

A gyorsan változó körülményekhez nem alkalmazkodni annyit jelent, mint indokolatlanul kockaztatni.

SZÓJA ÉRVEK a termelő, a feldolgozó és az integrátor szemüvegén keresztül...

A gyorsan változó körülményekhez nem alkalmazkodni annyit jelent, mint indokolatlanul kockaztatni. A szója termesztése az időjárási és a piaci körülményekhez történő alkalmazkodás egyik lehetőségét jelenti. Az érveket 4percben összefoglalva a Kossuth Rádió Hajnal-Táj műsorában is felsorakoztattuk. Az interjúban az UBM, - Széplaki Tamás termelő és a Karintia kft érvei hallhatóak. 

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklődését is a szója termesztése iránt, területi képviselőink az ország bármely pontján állnak rendelkezésére. Velük réletesen átbeszélheti a szója termesztésében rejlő kihívásokat, a termőhely választásától egészen a termény értékesítéséig.

Kollégáink elérhetőségét itt találja!

 

Letölthető dokumentumok

További aktuális hírek

Nyitottnak kell lenni és tettrekésznek valami újra, valami jobbra...Ismerkedjen meg velünk a szója termesztésében rejlő lehetőségekkel és kihívásokkal...
Nem lehet eleget termelni ebből a növényből Európában és Magyarországon
A Karintia kezdeményezésére létrejött Agroinform Webináriumon tényekkel/számokkal támasztottuk alá a szója termesztése mellett szóló érveinket.
Komoly nehézségekbe ütközik a termények értékesítése. Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen: ez már nem HOPPÁ, ez már JUJ!
Az utóbbi időszakban tapasztalható bizonytalan környezet miatt egyre több gazda gondolkodik el a szója termesztésén.
"Járt utat a járatlanért ne hagyd el". A járt út járható még egyáltalán?
Vendégeink: Nógrádi György és Papp Gergely
Kedves szója iránt érdeklődő gazdálkodó!

Tartson Ön is velünk, fedezze fel a Karintiával a jövő növényét!

A Pannon Régióra nemesített díjnyertes szója genetikáinkkal, magas minőségben előállított vetőmagjainkkal és teljeskörű szolgáltatásunkkal reméljük Önt is mihamarabb az elégedett gazdálkodók körében köszönthetjük.